O nama

Dijamant-rez d.o.o. je specijalizirana tvrtka s primarnom djelatnošću usluga rezanja, bušenja, frezanja i brušenja betona na području cijele Hrvatske. Naše iskustvo započeli smo u Švicarskoj 1998. godine. U Hrvatskoj i regiji aktivni smo na tržištu od 2003.godine. Dugogodišnji predani rad i tim od 25 stručnih i educiranih zaposlenika, te stalno investiranje u tvrtku rezultiralo je visokom kvalitetom  pruženih usluga i mnoštvom zadovoljnih klijenata.
U poslovnim odnosima važnost pridajemo dugoročnoj partnerskoj suradnji, stvarajući što je moguće bolje uvjete koji će imati trajno pozitivan učinak za obje strane. Našim klijentima smo pouzdan partner jer su oni i njihovo povjerenje temelj našeg uspjeha. Poslovanje razvijamo uz primjenu  etičkih načela  i odgovornog odnosa prema sredinama u kojima poslujemo.
U središtu svih naših nastojanja nalazi se klijent, za kojeg želimo da se u poslovanju s nama osjeća ugodno i zadovoljno.

DJELATNOST

Nudimo usluge bušenja, rezanja, frezanja i brušenja betona, asfalta, cigle i kamena , bez obzira na debljinu, promjer i kut. Radove izvodimo uredno i čisto, bez oštećenja zidova ili podova, povoljno i nadasve kvalitetno, što prepoznaje sve veći broj renomiranih tvrtki, investitora i glavnih izvoditelja.
Dajemo garanciju na izvedene radove i poštujemo dogovorene rokove.
Odrađujemo i male poslove (npr. 1 rupa i sl.) što omogućuje našim kupcima uvid u kvalitetu pruženih usluga kao i mogućnost odluke za najpovoljniju opciju.
Otvoreni smo i spremni na suradnju sa inozemnim klijentima bez obzira na mjesto izvođenja radova.

MISIJA

Naša misija je pružiti svakom klijentu najbolju vrijednost za novac kroz kvalitetnu uslugu i zadovoljstvo jer naša najveća nagrada je zadovoljan klijent.

VIZIJA

Naša vizija je postati i biti najbolji u regiji u poslovima rezanja i bušenja betona, te biti standard i mjerilo kvalitete i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja – klijentima prvi izbor pri odabiru, zaposlenima poželjan poslodavac, poslovnim subjektima pouzdan partner i društveno odgovorno poduzeće.
Proširiti svoje poslovanje na inozemna tržišta te i na tim područjima pokazati svoju kvalitetu u poslovima rezanja i bušenja betona, afirmirati se i biti prepoznati kao vrsan inozemni partner te postići povjerenje i zadovoljstvo kakvo već godinama pružamo klijentima u Hrvatskoj.

IZLAZAK NA TEREN

Ukoliko kupac zatraži ponudu, izlazak na teren, mjerenje i procjena radova naplaćuje se 250,00kn za grad Zagreb i Zagrebačku županiju. Za područje van Zagreba naplaćujemo dodatnih 6,00 kn po kilometru. Ukoliko kupac prihvati ponudu taj iznos se umanjuje od ukupne ponude, te kupac u tom slučaju ne plaća izlazak i procjenu.

 

Zašto mi?

PREDNOSTI:

 • Vlastiti agregati
 • Vlastita cisterna za vodu
 • Vlastiti prijevoz, utovar-istovar šute, kamion dizalica
 • Osiguranje i odgovornost za izvedene radove
 • Prva licencirana tvrtka za rezanje, bušenje i brušenje AB
 • Svi djelatnici imaju položenu zaštitu na radu, prvu pomoć i obuku
 • Svi strojevi atestirani
 • Vlastiti deponij
 • Reciklaža građevinskog otpada

 

Posjedujemo i Suglasnost za rušenje i bušenje od strane Ministarsva graditeljstva

 

Matični podaci tvrtke

Naziv: DIJAMANT-REZ d.o.o. specijalni radovi i rušenja
OIB: 63932855896
Adresa: Selska ulica 67, 10360 Sesvete
IBAN: HR2024020061100281047
Subjekt upisan pri Trgovačkom sudu u Zagrebu, MBS: 010050131
Temeljni kapital: 20.000,00 kn, uplaćen u cijelosti.
Članovi uprave: Robert Matić


KONTAKT

 • Adresa:
  Selska ulica 67
  10360 Sesvete - Zagreb, HR
 • Telefoni:
  Mob: +385 (0) 99/3301-330
  Tel: 01 / 2056 760
 • E-mail:
  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.