O nama

Dijamant-rez d.o.o. je specijalizirana tvrtka s primarnom djelatnošću usluga rezanja, bušenja, frezanja, brušenja betona, ispitivanje statike, izrada izvedbenog i glavnog projekta statike, statička ojačanja metalnim konstrukcijama na području cijele Hrvatske. Naše iskustvo započeli smo u Švicarskoj 1998. godine. U Hrvatskoj i regiji aktivni smo na tržištu od 2003.godine. Dugogodišnji predani rad i tim od 25 stručnih i educiranih zaposlenika, te stalno investiranje u tvrtku rezultiralo je visokom kvalitetom  pruženih usluga i mnoštvom zadovoljnih klijenata.

U poslovnim odnosima važnost pridajemo dugoročnoj partnerskoj suradnji, stvarajući što je moguće bolje uvjete koji će imati trajno pozitivan učinak za obje strane. Našim klijentima smo pouzdan partner jer su oni i njihovo povjerenje temelj našeg uspjeha. Poslovanje razvijamo uz primjenu  etičkih načela  i odgovornog odnosa prema sredinama u kojima poslujemo.
U središtu svih naših nastojanja nalazi se klijent, za kojeg želimo da se u poslovanju s nama osjeća ugodno i zadovoljno.

 

Djelatnost

Nudimo usluge bušenja, rezanja, frezanja i brušenja betona, asfalta, cigle i kamena , bez obzira na debljinu, promjer i kut, ispitivanje statike, izrada izvedbenog i glavnog projekta statike, statička ojačanja metalnim konstrukcijama. Radove izvodimo uredno i čisto, bez oštećenja zidova ili podova, povoljno i nadasve kvalitetno, što prepoznaje sve veći broj renomiranih tvrtki, investitora i glavnih izvoditelja.
Dajemo garanciju na izvedene radove i poštujemo dogovorene rokove.

Odrađujemo i male poslove (npr. 1 rupa i sl.) što omogućuje uvid u kvalitetu pruženih usluga kao i mogućnost odluke za najpovoljniju opciju. Otvoreni smo i spremni na suradnju sa inozemnim klijentima bez obzira na mjesto izvođenja radova.

 

Misija

Naša misija je pružiti svakom klijentu kvalitetnu uslugu i zadovoljstvo jer naša najveća nagrada je zadovoljan klijent sa kojim uspostavljamo dugoročan odnos na obostrano zadovoljstvo.

Vizija

Naša vizija je postati i biti najbolji u regiji u poslovima rezanja i bušenja betona, te biti standard i mjerilo kvalitete i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja – klijentima prvi izbor pri odabiru, zaposlenima poželjan poslodavac, poslovnim subjektima pouzdan partner i društveno odgovorno poduzeće.
Proširiti svoje poslovanje na inozemna tržišta te i na tim područjima pokazati svoju kvalitetu u poslovima rezanja i bušenja betona, ispitivanje statike, izrada izvedbenog i glavnog projekta statike, statička ojačanja metalnim konstrukcijama afirmirati se i biti prepoznati kao vrsan inozemni partner te postići povjerenje i zadovoljstvo kakvo već godinama pružamo klijentima u Hrvatskoj.

Ekologija i briga za okoliš

Naša tvrtka s ponosom promovira ekološku osvještenost i održivost kao ključne vrijednosti koje nas vode u našem poslovanju. Posvećeni smo zaštiti okoliša i smanjenju negativnog utjecaja građevinske industrije na našu planetu. Jedna od naših glavnih inicijativa je recikliranje građevinskog otpada.

Vjerujemo da je očuvanje resursa ključno za stvaranje održive budućnosti te stoga pažljivo razdvajamo neiskorišteni građevinski materijal za ponovno korištenje. Kroz sustavatično razdvajanje materijala kao što su beton, drvo, metal i plastika, omogućavamo njihovo ponovno korištenje u drugim projektima, smanjujući time potrebu za eksploatacijom prirodnih resursa.

Naša tvrtka također aktivno podržava reciklažne centre i organizacije koje se bave obradom građevinskog otpada kako bi se osiguralo sigurno i odgovorno odlaganje materijala koji nije pogodan za ponovnu uporabu. Kroz sve ove inicijative, mi se brinemo za okoliš i radimo na stvaranju održve budućnosti za buduće generacije.

dijamant rez radov2a 1 Dijamant Rez Broj #1 za rezanje i bušenje betona

Edukacije i certifikati

Naši djedlatnici prolaze kroz sveobuhvatne edukacije iz područja zaštite na radu, rada na visini, prve pomoći, kao i zaštite od požara. Svi su posjednici potrebnih certifikata koji potvrđuju njihove stručnosti, ukazujući na njihovu sposobnost za brzo, učinkovito i sigurno reagiranje u svim radnim situacijama. Poštujući sva pravila i propise visokog standarda, naš tim je pouzdano educiran da održava najviši nivo sigurnosti na radnom mjestu.

Ova kontinuirana edukacija omogućava nam da osiguramo nesmetan i siguran tijek svakodnevnih operacija, pri čemu svaki djelatnik posjeduje potrebnu razinu znanja i vještina da identificira potencijalne rizike i odgovara na izvanredne situacije. Iz ovih razloga, možemo s punim povjerenjem reći da naš tim nastavlja postavljati visoke standarde u području radne sigurnosti.

Zašto izabrati baš nas?

✅ Dugogodišnje iskustvo

✅ Tisuće odrađenih lokacija sa raznim objektima

✅ Potpuna usluga statike od analize i izrade projekta do rezanja i ojačanja objekta

✅ Vlastiti agregati

✅ Vlastita cisterna za vodu

✅ Vlastiti prijevoz, utovar-istovar šute, kamion dizalica

✅ Osiguranje i odgovornost za izvedene radove

✅ Prva licencirana tvrtka za rezanje, bušenje i brušenje AB u Hrvatskoj

✅ Svi djelatnici imaju položenu zaštitu na radu, prvu pomoć i obuku

✅ Svi strojevi atestirani

✅ Vlastiti deponij

✅ Reciklaža građevinskog otpada

 

Posjedujemo Suglasnost za rušenje i bušenje od strane Ministarstva graditeljstva, PDF možete skinuti ovdje.

Naši klijenti

Dugogodišnje partnerstvo i povjerenje

Naši klijenti

Dugogodišnje partnerstvo i povjerenje